Despre Noi

Home / Despre Noi

ZeoliteCare a fost fondată în anul 2016 cu scopul de a demonstra că suplimentele alimentare realizate din zeolit sunt eficiente, sigure și îi ajută cu adevărat pe oameni să fie mai sănătoși.

La succesul companiei a contat grija pentru consumatorii produselor ZeoliteCare. Am știut încă de la început că suplimentele de calitate pot fi făcute doar cu ingredientele cele mai bune și la standardele tehnologice cele mai înalte.

Ingredientele folosite în produsele ZeoliteCare sunt produse 100% naturale, iar ingredientul de bază provine dintr-un zăcământ de zeolit ale cărei calități sunt unanim recunoscute. Calitatea și puritatea materiei prime este demonstrată de analize fizico-chimice, microbiologice, analize cu privire la capacitatea de schimb cationic și de reținere a metalelor grele.

Suntem convinși că natura deține cheia sănătății omului. Cercetând calitățile zeolitului cu conținut ridicat de clinoptilolit și modul în care acționează sinergic în obținerea efectelor pozitive asupra sănătății, am reușit să creăm produse naturale, complete, perfect adaptate organismului uman.

Valorile după care ne ghidăm sunt simple, însă ne fac să lucrăm din greu pentru ca să nu ne abatem niciodată de la ele.

Valori

Sănătate naturală

Suntem convinși că starea de sănătate este starea naturală a omului. Vrem ca prin produsele noastre 100% naturale să îi redăm organismului uman inteligența naturală și să îi permitem să își regăsească echilibrul sănătății.

Valoare

Vrem să creăm lucruri de valoare. Pentru noi calitatea este pe primul loc: investim calitate în produsele create, acest lucru fiind posibil prin parteneriate cu furnizori de încredere de la care provin ingredientele noastre. Mulțumirea și satisfacția pe care le primim din partea clienților sunt neprețuite și reprezintă garanția calității produselor ZeoliteCare.

Dacă ați ajuns aici, pe site-ul nostru, ați făcut deja un prim pas important în descoperirea a ceea ce este necesar pentru sănătatea dumneavoastră.

Inovație

Vrem să redăm omului modern o parte din natură. Am căutat și am găsit cele mai bune, mai eficiente și mai la îndemână metode de a face acest lucru. Produsele ZeoliteCare sunt adaptate perfect modului modern de viață. Am concentrat esența naturii în produse inovatoare, special create pentru oamenii de lângă noi.

Beneficiile produselor noastre se raportează la 2 elemente importartante care reușesc să transforme Zeolitul brut într-un element benefic:

  • Micronizarea
  • Activarea

Zeolitul brut poate avea umiditatea maximă de 18%, în acest caz umiditatea trebuie adusă la maxim 5-6%, dar materialul micronizat pentru industria farmaceutică, utilizat de compania noastră, este activat termic, adică uscat la temperaturi înalte, astfel încât materia primă utilizată să nu aibă o umiditate mai mare de 0.5-1%.

Pentru determinarea micronizării, se face o analiză granulometrică rezultând o curba și astfel, așa cum am menționat noi pe etichetă, particulele se găsesc pe plajă de 0-10 microni, 0-15 microni, 0-20 microni, acesta fiind considerat efectul spectaculos al produselor noastre.